Obtinerea unui raport de evaluare nu a fost niciodata mai simpla!

Compania noastra are o vasta experienta in domeniul evaluarilor imobiliare si al bunurilor mobile, asigurand un suport real pentru colaboratori si clienti.

Profesionalismul si rapiditatea sunt avantaje pe care echipa noastra le ofera de mai multi ani in piata de evaluari din Romania, acoperind cu succes mai multe judete din tara. Toate documentele sunt realizate conform legislatiei in vigoare si a standardelor de evaluare.

Cunostintele extinse din domeniul imobiliar si legatura stransa cu domeniul bancar sunt transferate in servicii de calitate oferite clientilor nostri, asigurandu-le acestora corectitudine, seriozitate si atentie in toate proiectele pe care le desfasuram.

slide-2

Pentru informatii suplimentare legate de serviciile oferite de catre compania noastra, va stam la dispozitie de Luni pana Sambata, in intervalul orar 09:00 – 19:00. Raspundem cu interes atat cererilor cu volume mici de lucru, cat si cererilor de amploare. Ne puteti contacta atat telefonic, la numarul de telefon afisat pe site, cat si prin email, completand formularul de la pagina de contact.