Studii de piata

Specialistii nostrii intocmesc studii de piata detaliate si argumentate, pe diverse paliere ale pietei imobiliare (rezidential, comercial, industrial), utilizand o gama larga de date de piata, instrumente econometrice si analize comparative, bazate pe experienta ampla de cercetare in elaborarea de rapoarte si prognoze.

Beneficiile unor studii de piata adecvate:
– anticiparea oportunitatilor si riscurilor;
– bazarea deciziilor investitionale pe studii de piata coerente, in vederea maximizarii profiturilor.

Studii de cea mai buna utilizare

Studiile de cea mai buna utilizare urmaresc identificarea variantei optime de utilizare a unei proprietati imobiliare, prin compararea costurilor si a beneficiilor rezultate. Pe baza analizei multiplelor scenarii de piata, specialistii nostri au capabilitatea de a identifica cea mai probabila utilizare a unei proprietatii, care sa fie fizic posibila, justificata adecvat, permisa legal, fezabila financiar si care sa conduca la cea mai mare valoare a unei proprietati.

Studii de fezabilitate

Specialistii nostri intocmesc studii in vederea analizarii viabilitatii unei dezvoltari imobiliare. Determinarea punctelor slabe sau a imposibilitatii de derulare a dezvoltarii, pentru o anumita locatie sau timp, va economiseste timp, bani si va scuteste de probleme mai tarziu. Studiile de fezabilitate intocmite dau o prima imagine de ansamblu aspectelor principale ale dezvoltarii imobiliare pe care urmeaza sa o porniti. Utilitatea lui este aceea de a identifica problemele care ar putea impiedica succesul unei astfel de dezvoltari pe piata imobiliara. Cu alte cuvinte, studiul de fezabilitate determina daca ideea dumneavoastra este viabila sau nu.